Hættetrøje med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på hættetrøje

Med tryk af et motiv, et foto eller en egen individuel tekst, kan du forskønne enhver hættetrøje og designe noget helt personligt. Høj kvalitet til privat, sport eller også erhverv.

Produktbeskrivelse: Hættetrøje

Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester
Størrelser: S, M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre og på hætten
Farver: granit, marineblå, rød, sort

Hættetrøje med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

En enkelt og ensfarvet hættetrøje kan blive til en flot og unik eyecatcher, når den er forskønnet med tryk. Hvilke muligheder du har, for at forskønne din hættetrøje med tryk ser du her.

Hættetrøje med tryk af et motiv

Vi har mere end 10.000 forskellige motiver i vores databank. Hvert motiv kan tilpasses i størrelse, position og farve det område, hvor det skal sættes på din hættetrøje.

Hættetrøje med tryk af en egen tekst

Med tryk af en egen tekst, et navn eller en slogan er det muligt at lave en helt personlig hættetrøje til sport, privat eller også erhverv. Teksten kan tilpasses det eget behov i farve, størrelse, position og skrifttype. Udover det kan teksten kombineres med tryk et foto eller et motiv.

Hættetrøje med tryk af et foto

Et eget foto som tryk på en hættetrøje er en nemt og effektiv mulighed for at lave hættetrøjen personlig. Upload et foto og tilpass det dit eget behov i position og størrelse.

Hættetrøje med tryk på – vis hvad du vil sige

Ligegyldigt om til privat, til sport eller til erhverv, en hættetrøje med tryk er en effektiv metode for at opnå det ønskede resultat. Det tager kun få minutter, men resultatet er en ensartet og unik hættetrøje med høj kvalitet.