Hagesmæk med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på hagesmæk

Et baby hagesmæk med tryk på er en hel individuel gave, som ikke alle har. Ved at forskønne det med et foto, et egen tekst eller et sjovt motiv er det muligt at designe en hel personlige hagesmæk i løbet af få minutter.

Produktbeskrivelse: Hagesmæk

Materiale: 100% økologisk bomuld
Størrelse: One size
Trykbare områder: foran
Farver: rosa, himmelblå, sort, hvid

Hagesmæk med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Det er muligt at placere en egen tekst, et foto eller også et motiv ud af vores databank frit på hagesmækkens front.

Hagesmæk med tryk af et motiv

Blandt vores mere end 10.000 forskellige motiver inde i vores databank findes der mere end 1.000 børnemotiver, som du kan vælge fra. Pladser motivet på hagesmækken og tilpass det i størrelse og farve, som du ønsker det.

Hagesmæk med tryk af en egen tekst

Et baby hagesmæk med tryk af en egent tekst eller med navn på er noget helt personligt. Ved at forandre tekstfarven og skrifttypen er det udover det muligt at designe noget helt individuelt og ensartet.

Hagesmæk med tryk af et foto

Dit yndlingsfoto eller et foto af barnet som tryk på en hagesmæk er nemt. Du behøver bare at uploade fotoet og placere det på hagesmækken. Ved at kombinere fotoet med tekst eller et motiv, kan du på den måde lave den helt personligt.

Hagesmæk med tryk på – vis hvad du vil sige

Et hagesmæk er en påklædning som følger et baby en lang tid. Ved at sætte tryk på en baby hagesmæk er det muligt at lave hagesmækken til en eyecatcher og til noget helt personligt. Det tager kun få minutter, men resultatet er ensartet og individuelt