Hoodie med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på hoodie

En hoodie til mænd eller kvinder med tryk af et motiv, et foto eller en individuel tekst er den bedste mulighed for at designe sit eget tøj og labe giver mulighed for at understrege ens personligehed eller at meddele sig.

Produktbeskrivelse: Hoodie

Materiale: 100 % bomuld
Størrelse: S, M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
farve: sort, marineblå, grøn, rød, hvid, brun, grå meleret, kongeblå

Hoodie med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor dit motiv, dit foto eller din tekst skal blive trykt på din hoodie. For at tilpasse det de egne behov kan der ænders på farve, størrelse eller også skrifttype.

Hoodie med tryk af et motiv

Vælg et eller flere af vores mere en 10.000 motiver fra databanken og tilføj dem en hoddie. Der ingen grænser, som din fantasi skal tage hensyn på

Hoodie med tryk af en egen tekst

Med en egen tekst det sted på hoodien, hvor du syntes bedst om det. giver dig mulighed for at lave noget helt personligt. Til dig selv eller også som gave.

Hoodie med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto bliver en hoodie til noget helt personligt. Du behøber bare at oploade dit foto og så at tilføje det din hoodie. Hvis du har lyst kan du også kombinere fotoet med en tekst eller et motiv.

Hoodie med tryk på – vis hvad du vil sige

Ligegyldigt om til sport, privat eller også erhverv. En hoddie, som er designet med tryk af et motiv, en egen tekst eller et foto er helt individuelt og personligt med fremragene kvalitet