Hotpants med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]

Tryk på Hotpants

Hotpants giver en ekstra portion kvindelighed. Ikke bare til at have det nedenunder. At designe en hotpants med tryk understreger kvindelighed og er udover en meget sexy eyecatcher.

Produktbeskrivelse: Hotpants

Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
Størrelser: S, M, L
Farver: sort, hvid, lyserød, rød
Trykbare områder: foran, bagpå

Hotpants med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

At designe sine egne hotpants og på den måde lave dem helt specielt og ensartet et nemt og tager kun få minutter. Vælg selv, hvad du vil have som tryk på din hotpants og vis din kreativitet.

Hotpants med tryk af et motiv

Vi har mere end 10.000 forskellige motiver inde i vores databank. Herud kan du frit vælge det motiv du bedst kan lig. For at lave det helt personligt og unik, kan du selv bestemme position og størrelse af motivet og udover det også ændre farven.

Hotpants med tryk af en egen tekst

Med tryk af en egent tekst på en hotpants kan du sige hvad du tænker. Et udsagn, et navn eller bare en flot slogan. Bestem selv position, farve og skrifttype og design noget helt personligt.

Hotpants med tryk af et foto

En hotpants med tryk af dit yndlingsfoto understreger din personlighed og kvindelighed. Efter du har valgt dit foto, uploade du det bare og vælger størrelsen og positionen. På den enkelt måde designer du dine egne unikke hotpants.

Hotpants med tryk på – vis hvad du vil sige

Hotpants er så fleksibel. Som undertøj eller i kombinatin med en flot top som praktisk sommer- eller sportstøj. Med tryk på hotpants kan du sige hvad du tænker eller hvem du er. Kombiner foto med tekst eller motiv og design dit eget tøj. Det tager kun få minutter, men resultatet er ensartet og personligt.