Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge og hvad skal jeg være opmærksom på?

Den mulige betalingsmetode er afhængig af fra hvilket land ordren kommer samt værdien af ordren.

Kreditkort: Debiteringen af dit kort foretages automatisk af vores finansielle tjenesteudbyder. Så snart dine data er blevet verificeret, påbegynder vi behandlingen af din ordre.

PayPal: Det er nemt og hurtigt at betale med PayPal, en gratis online-betalings-service. Hos PayPal skal du kun angive dine kontoinformationer en gang under registreringen, derefter kan du altid nemt betale med et par enkelte kliks. Dine bankinformationer eller kreditkortdata bliver ikke sendt videre til os. Når du bruger PayPal til betaling, kan vi gå i gang med at afvikle din ordre med det samme. Mere information om PayPals service kan læses på www.paypal.com .

Forudbetaling: Du vil modtage kontoinformationer, som er nødvendige for at overføre betalingen til vores konto. Disse informationer kan du evt. give til din bank med henblik på overførsel via banken eller du kan bruge informationerne til online overførsel. Husk at nævne dit ordrenr. i forbindelse med betalingen. Dette sikrer en korrekt udførsel af din ordre. Forudbetalingsordrer gennemføres efter betaling er modtaget. Dette er afhængigt af bankens bearbejdningstid og kan typisk tage 2-4 arbejdsdage.

Brugerkonto: Hvis du ejer din egen butik eller lægger design på markedspladsen, får du provision godskrevet på din konto. Hvis du har optjent nok penge, kan du også bruge denne provision til at betale for produkter, som du køber. Denne betalingsmulighed bliver kun vist, når du har penge nok på kontoen til at betale ordren med.