Kasket med tryk

[post-content id=535]


Tryk på kasket

En kasket er ikke bare noget til sportspladsen. Også som flot og modern accessoire ikke bare til mænd. Med tryk på en kasket er det nemt muligt at designe noget helt personligt og unik.

Produktbeskrivelse: Kasket

Materiale: 100% bomuld
Størrelse: One size
Trykbare områder: foran, bagpå, på siderne
Farver: hvid, sort, blå

Kasket med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Ligegyldigt om kasketten er med tryk af et foto, et motiv eller en tekst. Du kan selv bestemme positionen og størrelsen og udover det hos motiv og tekst også farve eller skrifttype.

Kasket med tryk af et motiv

Der er mere end 10.000 forskellige motiver til voksne og børn som du kan vælge ud af vores databank. Find det motiv, der bedts passer til dig og sæt det på kasketten. Mere er ikke nødvendig for at designe en kasket med tryk.

Kasket med tryk af en egen tekst

Sig det med dine egne ord sæt din egen tekst eller dit navn som tryk på kasketten.
For at lave den mere personligt kan du ændre skrifttype og farve eller kombinere teksten med et foto eller et motiv.

Kasket med tryk af et foto

En kasket med et eget foto. Hvad er mere personligt? Upload dit yndlingsfoto og vælg position og størrelse. Understøt udsagnet med en tekst eller et lille motiv og lav noget helt unik og ensartet

Kasket med tryk på – vis hvad du vil sige

En kasket er ikker bare noget til sport. Det er et flot og modern accessoire til mænd og kvinder. Ved at sætte tryk på en kasket designer du noget helt personligt, som også kan anvendes til erhverv. Det tager kun få minutter og resultete er fremragende og unik