Kop med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på kopper

Kopper med tryk laver noget helt specielt ud af hver kaffebord. En dejligt keramitkop med tryk af en tekst, et motiv eller et foto bringer et smil i hver ansigt

Produktbeskrivelse: Kop

Materiale: hvid keramik
Størrelse: One size
Trykbare områder: foran, højre, venstre
Opvaskemaskinefast

Kop med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor på koppen dit tryk skal være og selv bestemme position og størrelse. Ved motiver og tekst kan du udover det ændre farve og skrifttype.

Kop med tryk af et motiv

Vælg ud at vores mere en 10.000 motiver fra databanken og design en unik kop til dig, som gave til venner eller gode kunder. Vis din kreativitet med tryk på en kop.

Kop med tryk af en egen tekst

Tilføj din egen tekst et sted på koppen, hvor du syntes bedst om det. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse farve og skrifttype. Det er så enkelt at lave in individuel en ensartet kop.

Kop med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto på koppen bliver den til noget helt personligt. Ved at kombinere foto med tekst eller motiv kan du udover det skaffe noget helt specielt og ensartet.

Kopper med tryk på – vis hvad du vil sige

Kopper med tryk på er en enkelt mulighed for at vise hvem du er. Ligegyldigt om privat eller til erhverv. At sætte tryk på en kop tager kund få minutter, men resultatet er noget helt personligt og individuelt.