Langærmet T-shirt med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på langærmet T-shirt

Et langærmet T-shirt er ikke bare noget til en kølig aften. Med tryk på er et langærmet T-shirt en flot og personlig eyecatcher.

Produktbeskrivelse: Langærmet T-shirt

Materiale: 100% bomuld
Størrelse: M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
farver: sort, hvid, marineblå

Langærmet T-shirt med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor dit tryk skal være og også selv bestemme position og størrelse. Ved motiver og tekst kan du udover det ændre farve og skrifttype.

Langærmet T-shirt med tryk af et motiv

Mere end 10.000 forskellige motiver ligger i vores databank og venter på, at blive trykket på et langærmet T-shirt. Bestem selv hvor stor motivet skal være elle om du kombinere flere motiver. Vis din kreativitet.

Langærmet T-shirt med tryk af en egen tekst

Tilføj din egen tekst det sted på dit langærmet T-shirt hvor du synes bedst om det. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse farve og skrifttype. Ligegyldigt om et navn, et udsagn eller en slogan. Et langærmet T-shirt med tryk af tekst er noget individuelt

Langærmet T-shirt med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto på et langærmet T-shirt kan du designe noget helt personligt. Kombiner fotoet med en egen tekst eller et sjovt motiv og design dit helt eget langærmet T-shirt.

Langærmet T-shirt med tryk på – vis hvad du vil sige

At sætte tryk på et langærmet T-shirt er en god mulighed for at forskønne et enkelt langærmet T-shirt eller også at tilpasse det behovet. Ligegyldigt om til sport, privat eller erhverv, et langærmet T-shirt med tryk er noget helt personligt og unik.