Mulepose med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på mulepose

En mulepose er praktisk og et flot acceessoire. Med tryk på en robust mulepose har du mulighed på, at lave den til noget helt personligt og tilpasse det de egne behov.

Produktbeskrivelse: Mulepose

Materiale: 100 % bomuld
Størrelse: one size (40 cm x 38cm)
Trykbare områder: foran, bagpå
farve: blå, rød, hvid

Mulepose med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor på muleposen motiv, dit foto eller din tekst skal blive trykt på. For at tilpasse det de egne behov kan der ænders på farve, størrelse eller også skrifttype.

Mulepose med tryk af et motiv

Vælg ud at vores mere en 10.000 motiver fra databanken og tilføj det muleposen der, hvor du vil have det. Der ingen grænser, som din fantasi skal tage hensyn på det tager kun få minutter.

Mulepose med tryk af en egen tekst

Tilføj din egen tekst foran eller bagpå muleposen. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse størrelse, farve og skrifttype. Vis hvad du vil sige med tryk på en robust og stor mulepose

Mulepose med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto bliver muleposen til noget helt personligt. Upload bare dit foto og tilføj det sweatshirten. Hvis du har lysk kan du også kombinere fotoet med en tekst eller et motiv.

Mulepose med tryk på – vis hvad du vil sige

Ligegyldigt om til sport, privat eller også erhverv. Ved at tilføje en egen tekst, et motiv eller et foto som tryk på en mulepose bliver den til noget helt personligt og du kan vise hvad du vil sige. Hvores muleposer er robust og skåner miljøet. Bliv din egen designer med tryk på en mulepose