Polo shirt med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på polo shirt

Et Polo T-shirt er kendetegn for en afslappet og sportig look. Med tryk på et polo T-shirt kan du uden stor opbydelse lave den personligt.

Produktbeskrivelse: Polo T-shirt

Materiale: 100% bomuld
Stofvægtfylde: 160g/m²
Størrelse: S, M, L, XL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
farver: charcoal, påfugleblå, mørkerød, sort, hvid

Polo shirt med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Hvor dit motiv, dit foto eller din tekst skal trykkes på polo T-shirten bestemmer du selv. Ved at ændre farve, skrifttype, position og størrelse af motivet tilpasser du det de egne behov

Polo shirt med tryk af et motiv

Vælg et eller flere motiver ud af vores mere en 10.000 motiver fra databanken og tilpass det dine egne behov. Til dig selv eller som gabe. Et poloshirt med tryk er noget helt personligt.

Polo shirt med tryk af en egen tekst

Tryk dit navn eller en anden egen tekst på din poloshirt. Tilpass teksten dine egne behov i farve, størrelse og skrifttype og design noget helt personligt og ensartet.

Polo T-shirt med tryk af et foto

Du har et yndlingsfoto som alle skal se, eller dit logo skal være del af trykket? Med tryk af et foto på en polo T-shirt kan alle se det. Upload dit foto og tilføj det poloshirten. Resultatet er uovertruffen og unik.

Polo shirt med tryk på – vis hvad du vil sige

Ligegyldigt om til privat, sport eller erhverv – et polo T-shirt med tryk er den bedste mulighed for at tilpasse det de egne behov. Det tager kun få minutter, men resultatet er personligt og viser hvem du er.