Pullover med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på pullover

En pullover med fleeceartig for er noget meget bekvemt og hyggeligt, som alle elsker. At designe en pullover med tryk giver mulighed for at lave den til noget helt personligt.

Produktbeskrivelse: Pullover

Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
Størrelse: M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
Stofvægtfylde: 320g/m²
Farve: marineblå, sort, hvidgrå meleret

Pullover med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge det sted hvor trykket skal være og selv bestemme position og størrelse. Ved motiver og tekst kan du udover det ændre farve og skrifttype og d kan også kombinere flere designs med hinanden.

Pullover med tryk af et motiv

Du kan vælge ud af mere end 10.000 forskellige motiver, som vores databank indeholder. Hvis du vil, kan du ændre størrelse eller farve og på den måde lave noget helt personligt, som ikke alle har.

Pullover med tryk af en egen tekst

Vis andre hvad du vil sige, ved at tilføje din egen tekst det sted på pulloveren, hvor du syntes bedst om den. Du kan ændre farven og skrifttypen og på den måde tilpasse teksten dine egne behov.

Pullover med tryk af et foto

Hvad er mere personligt, end trykket af et eget foto på en pullover. Du skal bare uploade billedet og vælge det sted hvor det skal blive trykt på pulloveren. Det er så enkelt og tager kun få minutter.

Pullover med tryk på – vis hvad du vil sige

En pullover med tryk er noget helt personligt og ikke bare noget til privat. Med tryk på en pullover kan du vise andre hvad du vil sige eller hvem du tilhører. Det tager kun få minutter, men resultatet er ensartet