Studietrøje med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på studietrøje

En studietrøje med tryk er en nemt og effektiv metode på at vise andre, hvad du har opnået. Lav din studietrøje til noget helt personligt og vis hvor stolt du er.

Produktbeskrivelse: Studietrøje

Materiale: 100% bomuld
Størrelse: S, M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå,højre, venstre
Stofvægtfylde: 190 g/m
Farver: sort, hvid, marineblå, gul grøn, rød, guldorange og mange mere

Studietrøje med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Hvor dit motiv, dit foto eller din tekst skal trykkes på studietrøjen bestemmer du helt alene. Ved at ændre farve, skrifttype, position og størrelse af motivet tilpasser du det dine egne ønsker.

Studietrøje med tryk af et motiv

Du kan vælge ud af mere end 1.000 motiver fra emnet skole og studenter. Tilføj motivet det sted på studietrøjen, hvor du synstes bedst om det og tilpas det dine behov. Design en egen studietrøje, som kun du har.

Studietrøje med tryk af en egen tekst

Tilføj din egen tekst et sted på studietrøjen, hvor det bedst kan ses. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse farve og skrifttype og størrelse. Lav noget helt personligt, så alle kan se, hvad du har opnået.

Studietrøje med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto på din egen studietrøje bliver den til noget helt personligt. Ligegyldigt hvor på trøjen dit foto bliver trykt, du kan tilpasse det dine egne behov.

Studietrøje med tryk på – vis hvad du vil sige

En studietrøje med tryk er noget helt personligt og alle skal se, hvad du har opnået. Kombiner tekst, foto og motiv med hinanden og design på den måde din egen unik studietrøje. Kun til dig eller til hele årgangen, det er så enkelt at designe sin egen studietrøje.