Sweatshirt med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på sweatshirt

Et sweatshirt af dejlig blød jersey bomuld er meget bekvem at have på. Et sweatshirt med tryk på, giver mulighed for at lave sweatshirten til noget helt personligt.

Produktbeskrivelse: Sweatshirt

Materiale: 100 % bomuld
Størrelse: M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
farve: grå meleret, hvid, sort

Sweatshirt med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor på sweatshirten motiv, dit foto eller din tekst skal blive trykt på. For at tilpasse det de egne behov kan der ænders på farve, størrelse eller også skrifttype.

Sweatshirt med tryk af et motiv

Vælg ud at vores mere en 10.000 motiver fra databanken og tilføj det sweatshirten. Der ingen grænser, som din fantasi skal tage hensyn på

Sweatshirt med tryk af en egen tekst

Tilføj sweatshirten din egen tekst det sted, hvor du syntes bedst om det. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse størrelse, farve og skrifttype. Det er så enkelt at lave in individuel sweatshirt – ikke bare til dig selv.

Sweatshirt med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto bliver en sweatshirt til noget helt personligt. Upload bare dit foto og tilføj det sweatshirten. Hvis du har lysk kan du også kombinere fotoet med en tekst eller et motiv.

Sweatshirt med tryk på – vis hvad du vil sige

Ligegyldigt om til sport, privat eller også erhverv. Ved at tilføje en egen tekst, et motiv eller et foto som tryk på en sweatshirt bliver den til noget helt personligt.
Det tager kun få minutter, men resultatet er uovertruffen og unik.