Trøje med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på trøje

En trøje med tryk på er noget helt specielt og personligt. Du kan vise hvilken forening du tilhører eller bare forskønne trøjen med tryk af et flot motiv, et foto eller en tekst, som f.eks. dit navn. At designe en fodboldtrøje med tryk er nemt og effektiv

Produktbeskrivelse: Trøje

Materiale: 100 % polyester
Størrelse: S, M, L, XL
Trykbare områder: foran, bagpå, højre, venstre
Farve: blå/hvid, rød/hvid, sort

Trøje med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan designe din trøje med tryk af en tekst, et foto, et af vores mere end 10.000 motiver eller kombinere flere tryk med hinanden. Lige som du ønsker det.

Trøje med tryk af et motiv

I vores databank er der mere end 10.000 forskellige motiver, som du kan vælge som tryk på din trøje. Alle motiver kan forandres i positionen og tilpasses i størrelsen den valgte position.

Trøje med tryk af en egen tekst

Dit eget navn eller bare en slogan. Med tryk af din egen tekst er det muligt at tilpasse din trøje de egne behov og samtidig lave den til noget helt personligt ved f.eks. at forandere skrifttype eller skriftfarve

Trøje med tryk af et foto

Med tryk af et eget foto bliver din trøje til noget helt individuelt og ensartet. Kombiner f. eks dit yndlingsfoto med en egen tekst eller et andet motiv ud af databanken. Der er op til dig selv.

Trøje med tryk på – vis hvad du vil sige

En trøje med tryk er mere end bare en enkelt trøje. Du kan vise havd du vil sige og udover det være din egen modedesigner. Det tager kun få minutter, men resultatet er enartet.