Underbukser med tryk

  • Tryk fra 1 styk / T-Shirt
  • Produkter til mænd og kvinder
  • Tryk med motiv, foto og tekst
  • Forsendelse til DK fra 30 Dkr
    [ratings]
    Del trendshirt.dk
    [social_share/]


Tryk på underbukser

Underbukser i retrostilen er meget bekvem og viser hvem du er. Med tryk på underbukser kan du udoverdet lave dem til noget helt personligt.

Produktbeskrivelse: Underbukser

Materiale: 100 % bomuld
Størrelse: M, L, XL, XXL
Trykbare områder: foran, bagpå
Farve: hvid, sort

Underbukser med tryk af egen tekst, et eget foto eller et motiv

Du kan selv vælge, hvor på underbukserne motivet, fotoet eller også din tekst skal blive trykt. For at tilpasse det de egne behov og designe noget helt personligt, kan der ænders på farve, størrelse eller også skrifttype.

Underbukser med tryk af et motiv

Vælg ud at vores mere en 10.000 motiver fra databanken og tilføj det underbuksen i retrostilen. Der ingen grænser, som din fantasi skal tage hensyn på.

Underbukser med tryk af en egen tekst

Tilføj din egen tekst det sted på underbuksen, hvor du syntes bedst om det. Giv det hele din egen stil ved at tilpasse størrelse, farve og skrifttype. Det er så enkelt og resultatet er uovertruffen.

Underbukser med tryk af et foto

Med tryk af dit yndlingsfoto bliver en en underbukse med tryk til noget helt personligt. Upload bare dit foto og tilføj det stedet, hvor du vil have det. Hvis du har lyst kan du også kombinere fotoet med en tekst eller et motiv.

Underbukser med tryk på – vis hvad du vil sige

Ved at tilføje en egen tekst, et motiv eller et foto som tryk på en underbukse bliver den til noget helt personligt og individuelt.
Det tager kun få minutter, men resultatet er uovertruffen, unik og noget helt personlig.